STANDARD
I Śniadanie: Wrap z kurczakiem i warzywami podany z sosem 1000 wysp
II Śniadanie: Jogurt naturalny z nasionami chia i musem owocowym
Obiad: Rolada z piersi indyka z pieczarkami podana z ryżem i surówką
Podwieczorek: Tarta orzechowa posypana płatkami migdałów
Kolacja: Sałatka brokułowa z pomidorkami i czarnymi oliwkami
PALEO
I Śniadanie: Sałatka z wędzoną makrelą i awokado
II Śniadanie: Koktajl błonnikowy oraz chlebek kokosowy
Obiad: karkówka podana z warzywami
Podwieczorek: Sałatka owocowa z musem z mango posypana nasionkami chia
Kolacja: Leczo warzywne z kurczakiem podane z pieczonymi batatami
SAMURAJ
Posiłek 1: Sałatka z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
Posiłek 2: Zapiekane udka z kurczaka w warzywach
Posiłek 3: Makowiec japoński
Posiłek 4: Łosoś z piekarnika w sosie bazyliowym podany z zapiekanymi ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty
Posiłek 5: Kakaowy krem jaglany z proteinowym sosem czekoladowym, posypany owocem granatu