STANDARD
I Śniadanie: Wrap z kurczakiem i warzywami podany z sosem 1000 wysp
II Śniadanie: Jogurt naturalny z nasionami chia i musem owocowym
Obiad: Rolada z piersi indyka z pieczarkami podana z ryżem i surówką
Podwieczorek: Tarta orzechowa posypana płatkami migdałów
Kolacja: Sałatka brokułowa z pomidorkami i czarnymi oliwkami
PALEO
I Śniadanie: Sałatka z wędzoną makrelą i awokado
II Śniadanie: Koktajl błonnikowy oraz chlebek kokosowy
Obiad: karkówka podana z warzywami
Podwieczorek: Sałatka owocowa z musem z mango posypana nasionkami chia
Kolacja: Leczo warzywne z kurczakiem podane z pieczonymi batatami
SAMURAJ
Posiłek 1: Sałatka z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
Posiłek 2: Zapiekane udka z kurczaka w warzywach
Posiłek 3: Makowiec japoński
Posiłek 4: Łosoś z piekarnika w sosie bazyliowym podany z zapiekanymi ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty
Posiłek 5: Kakaowy krem jaglany z proteinowym sosem czekoladowym, posypany owocem granatu
WEGE
Posiłek 1 : Owsianka z prażonymi jabłkami oprószona cynamonem i orzechami.
Posiłek 2 : Sałatka andaluzyjska.
Posiłek 3 : Pulpeciki z soczewicy i pieczarek podane z surówką z selera i pilawem.
Posiłek 4 : Pieczone bataty z pesto, serem feta i granatem.
Posiłek 5 : Kaszotto warzywne.
Wege+Fish
Posiłek 1 : Naleśniki ze szpinakiem i wędzonym łososiem.
Posiłek 2 : Krem z dyni posypany prażonym słonecznikiem.
Posiłek 3 : Kotlety rybne z kaszą jaglaną podane z dzikim ryżem i frytkami warzywnymi.
Posiłek 4 : Ciasto marchewkowe.
Posiłek 5 : Sałatka z awokado, jajkiem i pomidorkami posypana pestkami dyni.
Junior
Posiłek 1 : Czekoladowe naleśniki podane z domową konfiturą i owocami.
Posiłek 2 : Sok z pomarańczy, jabłka i gruszki.
Posiłek 3 : Plasterki piersi z kurczaka podane z pieczonymi ziemniaczkami i warzywami z pary.